در حال حاضر علاوه بر کناف سقف کاذب، شاهد حضور انواع دیگری از سقف‌های کاذب در صنعت دکوراسیون هستیم. در واقع کناف سقف کاذب، تنها مصالح تزیینی سقف محسوب نشده و میتوان از سایر زیرمجموعه‌های سقف کاذب برای تزیین سقف و جذابیت بخشیدن به آن استفاده کرد. یکی از انواع سقف کاذب، سقف کشسان است. به عبارتی یکی از مدرن‌ترین انواع سقف کاذب، سقف کشسان محسوب میشود. آیا با سقف کشسان آشنایی دارید؟ یا نام سقف کشسان را شنیده‌اید؟ 

اگر شما نیز به دنبال گزینه دیگری جز کناف سقف کاذب هستید، بهتر است این مقاله را مطالعه کرده و درباره‌ی سقف کشسان اطلاعاتی را کسب کنید. همچنین جهت آشنایی شما با تایل سقف کاذب نسوز، مقاله‌ای آماده شده که می‌تواند در این زمینه اطلاعات مفیدی در اختیارتان قرار دهد. جهت مطالعه بر روی لینک مربوطه کلیک کنید.

سقف کشسان چیست؟

سقف کشسان تشکیل شده از پارچه‌ای از جنس PVC است. این پارچه دارای قابلیت کشسانی بوده و به همین دلیل این سقف با نام سقف کشسان شناخته می‌شود. هنگام نصب می‌توان قطعات این سقف را 7 درصد کوچک‌تر برش داد و پس از گرمادهی، اندازه آن را تنظیم نمود. پس از گرما دهی این سقف می‌تواند 7 درصد کش آمده و اندازه شود. علاوه بر پی وی سی، در این سقف، از پلاستی‌سایزر نیز استفاده شده و مقدار ناچیزی افزودنی مجاز نیز در ترکیبات آن دیده می‌شود. ویژگی کشسانی این محصول می‌تواند ناشی از پلاستی‌سایزر نیز باشد. سقف کشسان از جمله متریال‌هایی است که وزن بسیار کمی داشته و همچنین بسیار نازک است. 

مزایای سقف کشسان

از مزایای سقف کشسان می‌توان به آنتی باکتریال بودن آن اشاره کرد. حمل و نقل سقف کشسان بسیار آسان بوده و ضد آب محسوب می‌شود. سقف کشسان، قابلیت جابه‌جایی داشته و می‌توان آن را به مکان جدیدی انتقال داد. سقف کشسان، ضد گردوغبار است. حدود 50 سال عمر مفید برای این نوع سقف در نظر گرفته شده است. هر تصویر دلخواهی که بخواهید می‌توانید روی این سقف چاپ کنید. علاوه بر این موارد، می‌توان گفت سقف کشسان قابلیت شستشو داشته و تمیز کردن آن آسان است. سقف کشسان مقاومت بالایی در برابر آتش سوزی و حریق نشان می‌دهد. 

معایب سقف کشسان

سقف کشسان سقف بسیار مناسبی برای استفاده در محیط‌های مختلف است، ولی هزینه بالاتری نسبت به سایر سقف‌های کاذب و حتی کناف سقف کاذب دارد. البته هر زیبایی و جذابیتی هزینه دارد و اگر دوست دارید یک سقف ارزشمند داشته باشید، می‌توانید این عیب را نادیده بگیرید. جنس سقف کشان بسیار نازک است و به همین دلیل مراقبت زیادی نیاز دارد. همچنین می‌توان اشاره کرد که نصب سقف کشسان کار هر نصابی نیست و شما برای نصب این سقف به یک استادکار ماهر نیاز دارید. 

انواع سقف کشسان

در حال حاضر انواع مختلفی از سقف کشسان وجود دارد. از این انواع می‌توان به مواردی مانند سقف کشسان مات، گلکسی، ترنسپرنت، آینه‌ای یا لاکر، برلیانت، ساتن و کلودز اشاره کرد. سقف کشسان لاکر نسبت به سایر انواع، تنوع بیشتری دارد.نوع این سقف نسبت به کاربری و اهدافی که پروژه دنبال میکند می‌تواند متفاوت باشد. برای اینکه بتوانید بهترین نوع سقف کشسان را بشناسید، لازم است قبل از هرچیزی با انواع آن آشنا باشید. 

برای تامین این نوع سقف، با مجموعه‌های معتبر و مطمئن در ارتباط باشید. در این راستا شرایطی را فراهم کرده‌ایم تا بتوانید این محصول را از ما خریداری کنید. بدین منظور در ساعات اداری با کارشناسان و متخصصین ما در ارتباط باشید تا کامل‌ترین مشاوره‌ها را در این راستا دریافت کنید. نظر شما در رابطه با این نوع سقف چیست؟